Boek online


Aankomst:

Vertrek

Laatste berichten

Reacties en ervaringen

Laat hieronder uw reactie achter!

7 Responses to Reacties en ervaringen

 • fam. De Jong says:

  leuke locatie!! heerlijke bedden en mooie omgeving. wij komen hier zeker nog een keer terug!

 • Claudia verstappen says:

  Super geregeld allemaal. Je zet je eigen auto er neer. En ine brengt je naar schiphol en komt je vervolgens halen. Super geregeld allemaal.

 • Natasja & Alex says:

  Wij hebben hier alleen geparkeerd en ons door Ine laten wegbrengen en ophalen naar Schiphol. Ik kan het iedereen aanraden, het is niet duur en de service is super! Het busje stond al klaar toen we Schiphol uitliepen, we voelden ons VIP’s en dat voor slechts 37.50 parkeergeld. Je auto staat er goed en veilig. Ine doet wat ze beloofd!

 • Wiebe says:

  Wij hebben de auto 11 dagen geparkeerd gehad bij Ine. Ine heeft ons middernacht naar Schiphol gebracht, en tijdens het middag- spitsuur weer van Schiphol gehaald. Ine is iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt, en voor onze auto geldt hetzelfde deze had een uitstekende (parkeer) rustplaats bij Ine. De volgende trip via Schiphol zal dan ook weer de vertrouwde rustplaats voor onze auto zijn, en het vervoer laten we dan ook over aan Ine.

  Groeten Wiebe.

 • Manon says:

  Het parkeren bij de Buitenrand is fantastisch geregeld! Je auto staat er super en veilig, en je bent in no time op Schiphol. Na ophalen van je bagage even bellen en Ine staat er alweer. Zeker een aanrader!!
  Nogmaals hartelijk dank!!
  Gr. Manon en Jelte

 • Martin en Ria says:

  We hebben de auto 8 dagen geparkeerd bij Ine en dat is prettig geregeld. Je wordt keurig gebracht voor de vertrekhal en ook weer netjes opgehaald nadat je ff gebeld hebt dat je weer geland bent.
  Bij Ine voel je je ook op je gemak.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Nogmaals bedankt.
  Groeten Martin en Ria

 • Wim & Ingeborg says:

  Vlotte en correcte service .
  Volgende keer maken we zeker terug gebruik van Ine haar diensten .
  echte aanrader !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *